Til Beboere

Problemer med varmen? Prøv dette:
Sådan løsner du stiften i termostaten
Sådan lufter du din radiator

Gulvvarme: sådan løsner du stiften og lufter ud

Punkterede ruder?
Anmeld den ved at udfylde denne formular

Håndværkere
Bestilling af opgaver uden forudgående aftale med bestyrelsen betales naturligvis af beboeren selv.

Lauritz Hannibal ApS
Kontaktperson Claus Kastholm
cka@lzha.dk
Vagttelefon: 51508996
www.lauritz-hannibal.dk

Nøgler

Alle nøgler i ejendommen er systemnøgler. Mangler du flere nøgler til din lejlighed, kan de bestilles pr. mail til bestyrelsen. De bestilte nøgler udleveres til andelshaver mod kvittering, og hver systemnøgle koster 250 kr. som overføres til A/B Bjerringhus ved modtagelsen af nøglen. Systemnøgler administreres af Bagger Låse & Alarm A/S tlf. 3879 7979. Reparation af lås til egen dør kan bestilles direkte hos Bagger Låse & Alarm A/S, reparation af fælles låse og nøglebestilling går via bestyrelsen.

Nøgler til leverandør

PostNord, Aarstiderne, Skagenfood og forskellige avisbude og leverandører har egen nøgle til at låse sig ind i alle vores opgange, dvs. Stefansgade 31, samt Julius Bloms Gade 43, 45, 47 og 49. Har du brug for en leverandørnøgle ifm. fast levering, kan det tænkes at leverandøren allerede har en nøgle – spørg dem gerne. Hvis det ikke er tilfældet, kan du bestille en leverandørnøgle ved at sende mail til bestyrelsen.

Vigtige dokumenter

Har du brug for at finde vedtægterne eller det seneste referat fra sidste generalforsamling? Vi har samlet alle vigtige dokumenter

Går du i salgstanker?

Vi modtager mange henvendelser fra folk der ønsker at bo i A/B Bjerringhus og har derfor oprettet en interesseliste, hvor potentielle købere kan oprette sig. Vil du gerne se interesselisten, kontakt bestyrelsen.

I hjertet af Stefansgadekvarteret.