Besøg af montør i alle lejligheder

Der kommer en montør fra Ista rundt i alle lejligheder i perioden 4-6 april for at aflæse målerne på radiatorerne, samt skifte varmefordelingsmålere og varmtvandsmålere.

Varmefordelingsmålerne er dem som sidder på radiatorerne. De skal alle sammen udskiftes til en ny udgave med trådløs aflæsning. Så efter dette besøg, burde det ikke være nødvendigt for Ista som laver vores varmeregnskab at komme på besøg før målerne skal udskiftes igen om 10 år.

Så lav god plads omkring alle radiatorerne, så montøren kan komme nemt til. Det kan også være at der ryger noget maling af radiatoren ved udskiftningen.

Ligeledes skal vi som noget nyt have en seperat afregning af varmt vand. Så de nuværende varmtvandsmålere som sidder i lejligheder skal også udskiftes med en trådløs måler. Der findes i de fleste lejligheder en enkelt måler i teknikskakten, som nemt kan skiftes til den nye måler. Desværre er det nok ikke gældende for alle lejlighederne i JBG 49 og Stefansgade 31, hvor nogle lejligheder har 2 varmtvandsmålere der skal skiftes. Desuden kan der være enkelte af dem som kræver at bliver lukket for det varme vand i hele eller dele af ejendommen i en kortere periode.

Så man vil muligvis opleve i kortere tidsrum i dagene 4-6 april at der vil være lukket for det varme vand.

Der kommer mere info med præcise tidspunkter snarest.

Mvh bestyrelsen