Trappeistandsættelse

Her opdaterer vi om nyt i forbindelse med projekt istandsættelse af hoved- samt bagtrapper, som besluttet på ekstraordinær generalforsamling afholdt 21. november 2017

Arbejdsgruppen der meldte sig i 2017 består af:

  • Lene Trane, Stefansgade 31
  • Alba Enström, Julius Bloms Gade 49
  • Rasmus Bruun, Julius Bloms Gade 47
  • Mette Fast, Julius Bloms Gade 45

Seneste melding fra maleren er at opstart af maling i JBG 47 sker indenfor et par uger. I den forbindelse er det vigtigt at alt ryddes fra trapperne og væggene. Det inkluderer dørmåtter, knager, hylder, skostativer, mm.

Husk generelt er vores trapper ikke er beregnet til opbevaring iht brandmyndigheder og der må ikke hænge noget på væggene.

(Udsendt per mail til beboere i JBG 47 den 12. februar 2021)


Maling af vores bagtrapper fortsætter nu i det nye år, og mandag den 11. januar 2021 fortsætter maleren i opgangen Julius Bloms Gade 45. I den forbindelse er det vigtigt at alt ryddes fra trapperne og væggene. Det inkluderer dørmåtter, knager, hylder, skostativer, mm.

En venlig reminder om at at vores trapper generelt ikke er beregnet til opbevaring iht brandmyndigheder og der må ikke hænge noget på væggene. Mvh Bestyrelsen for A/B Bjerringhus

(Udsendt per mail 5. januar 2021)


Vi kan glæde jer med at maling af bagtrapperne går i gang på fredag – opstart er i Julius Bloms Gade 43. I den forbindelse er det vigtigt at alt ryddes fra trapperne og væggene. Det inkluderer dørmåtter, knager, hylder, skostativer, mm.

Husk generelt er vores trapper ikke er beregnet til opbevaring iht brandmyndigheder og der må ikke hænge noget på væggene. Mvh Bestyrelsen for A/B Bjerringhus

(Udsendt per mail 20. oktober 2020)


Vores istandsættelse af fortrapper er næsten afsluttet. Pt mangler vi at finde en fin løsning for det område hvor lystryk sad før vi fik automatisk tænding af lys. Vi har også skiftet vores batteridrevne røgalarmer ud med elektriske.

Vi kigger også på tilbud om nye dørtelefonanlæg, da vi er opmærksomme på at flere andelshavere oplever problemer med deres dørtelefon.

Næste step er istandsættelse af vores bagtrapper, der allerede har fået skiftet vinduer og døre mod gården. Vægge skal males og derefter skal trappetrin afrenses og gen-lakeres. Vi forventer at malerarbejdet starter op i Julius Bloms Gade 43 og håber snart at kunne melde en mere nøjagtig tidsplan ud.

(Opdateret via blog 24. september 2020)


Maling af opgange er igang og gulvmanden er ved at skifte linoleum også. Hver opgang tager ca 2 uger og i den periode skal vi henstille til at alle så vidt muligt benytter bagtrappen.


Afstemningen er afsluttet – Farvevalg 4 modtog flest stemmer. Se også blogindlæg

(Opdateret 18. februar 2019)


Forslag til afstemning blandt alle andelshavere.

Farvevalg 2

Farvevalg 4

Afgiv din stemme senest søndag den 17. februar 2019 kl. 23:59

(Opdateret 7. februar)


Arbejdsgruppen har gennemgået opgangene for nu snart nogle måneder siden og dokumenteret tilstanden. De har udarbejdet et arbejdsdokument med et oplæg til hvilke arbejder vi skal overveje at få udført. Desuden er hver opgang dokumenteret med et repræsentativt udpluk af situationer.

Dokumentet ligger tilgængeligt her.

(Opdateret 25. april 2018)


I hjertet af Stefansgadekvarteret.