Til Beboere

Problemer med varmen? Prøv dette:
Sådan løsner du stiften i termostaten
Sådan lufter du din radiator

Gulvvarme: sådan løsner du stiften og lufter ud

Punkterede ruder?
Anmeld den ved at udfylde denne formular

Håndværkere
Bestilling af opgaver uden forudgående aftale med bestyrelsen betales naturligvis af beboeren selv.

VVS – Lauritz Hannibal ApS
Kontaktperson Claus Kastholm
cka@lzha.dk
Vagttelefon: 51508996
www.lauritz-hannibal.dk

Elektriker/Tømrer/Murer – Vagn og Lars Johansen ApS
Kontaktperson Tonni Rasmussen (El) 40432245
el@vl-johansen.dk
www.vl-johansen.dk

Nøgler

Alle nøgler i ejendommen er systemnøgler. Mangler du flere nøgler til din lejlighed, kan de bestilles pr. mail til bestyrelsen. De bestilte nøgler udleveres til andelshaver mod kvittering, og hver systemnøgle koster 300 kr. som overføres til A/B Bjerringhus ved modtagelsen af nøglen. Systemnøgler administreres af Bagger Låse & Alarm A/S tlf. 3879 7979. Reparation af lås til egen dør kan bestilles direkte hos Bagger Låse & Alarm A/S, reparation af fælles låse og nøglebestilling går via bestyrelsen.

Nøgler til leverandør

PostNord, Aarstiderne, Skagenfood og forskellige avisbude og leverandører har egen nøgle til at låse sig ind i alle vores opgange, dvs. Stefansgade 31, samt Julius Bloms Gade 43, 45, 47 og 49. Har du brug for en leverandørnøgle ifm. fast levering, kan det tænkes at leverandøren allerede har en nøgle – spørg dem gerne. Hvis det ikke er tilfældet, kan du bestille en leverandørnøgle ved at sende mail til bestyrelsen.

Vigtige dokumenter

Har du brug for at finde vedtægterne eller det seneste referat fra sidste generalforsamling? Vi har samlet alle vigtige dokumenter

Går du i salgstanker?

Hvis du ønsker at sælge din andel, er processen således:

  1. Der skal foretages el- og vvs-tjek af hhv. en autoriseret EL-installatør og VVS-installatør iht. vores vedtægter §14 (besluttet april 2024) for sælgers regning.
  2. Din andel skal vurderes – kontakt vores ejendomsadministrator for at sætte i gang.
  3. Din andel sættes til salg i henhold til vores vedtægter §13
  4. Når køber er fundet skal den information og salgsdato sendes til bestyrelsen for godkendelse og administrator for udarbejdelse af salgsaftale.

Vi modtager mange henvendelser fra folk der ønsker at bo i A/B Bjerringhus og har derfor oprettet en interesseliste, hvor potentielle købere kan oprette sig. Vil du gerne se interesselisten i forbindelse med salg af din andel i henhold til vedtægterne §13.2B, kontakt bestyrelsen.

I hjertet af Stefansgadekvarteret.