Gulvvarme

Det er muligt selv at lave et simpel kontrol af gulvvarmen. Grundlæggende så fungerer gulvvarmen som en radiator, dog er termostaten placeret anderledes. Den er som regel placeret i gulvhøjde udenfor badeværelset. For at holde varmen i gulvvarmen kan det nogle gange være nødvendigt at aktivere den lille stift inde i termostaten. Termostaten til gulvvarmen er i nogle tilfælde sat fast med en umbracoskrue, som skal løsnes først (se video).

Ligesom i TV-køkken, så har jeg snydt og løsnet skruen på forhånd, så den skal skrues rigtig løs.

Ligeledes kan det være nødvendigt at udlufte ligesom en radiator (se video).

Termostaten kan ligeledes sidde godt fast, hvis den aldrig har været skilt ad. Man kan med fordel også udlufte radiatorer som sidder tæt ved gulvvarmen, da de kan være forbundet.