Installation af ny varmeveksler

Kære beboere,

Vi får installeret en ny varmeveksler på torsdag den 12-1-2016. Det gør at der bliver lukket for varmen fra omkring kl 8.00 og indtil sent på dagen. Inden vi lukker for varmen må alle gerne have fuldt åbne radiatorer, da vi vil skylle hele anlægget igennem med koldt vand for at fjerne metal- og rustpartikler.

Vi kan desværre ikke sige et præcist tidspunkt hvornår varmen kommer tilbage. Der bliver i denne omgang ikke installeret en aflufter, da vi har en udfordring med at få plads til den ved varmeinstallationen. Så alle jer på 4.sal må meget gerne lufte ud ekstra meget de første par dage efter installationen.

Derudover, så jeg har fået et par fif af vores nye VVS’er til at få mere gang i de enkelte radiatorer. Jeg har mulighed for at komme rundt og kigge på de enkelte radiatorer i lejlighederne fredag (13-1) kl 18-22 og lørdag (14-1) kl 8-14. Hvis der er et tidspunkt, som passer bedre end andet, så sig gerne til på mail. Ellers kommer jeg rundt og banker på alle lejlighederne.

Jeg tror på at dette vil løse de fleste varmeproblemer, men højst sandsynligt ikke alle. Dog ingen garanti før vi ser resultatet.

Mvh Jon, bestyrelsen