Fælles arbejdsdag forår 2021

Vi har brug for dig - fælles arbejdsdagTiden nærmer sig og i år er vi ude i rigtig god tid til at varsle at datoen for næste fælles arbejdsdag er sat og bliver lørdag den 8. maj 2021 fra kl. 11 – ca. kl. 15 (eller vi er færdige). Foreningens kalender er opdateret og vi vil allerede nu bede dig om at sætte stort kryds i kalenderen. Du kan også tilmelde dig til facebook eventet.

Hvis covid situationen til den tid ikke tillader at vi samles, vil vi finde en løsning til fordeling af opgaverne, så vi kan gøre forårsklar sammen med behørig afstand.

Sædvanen tro har vi en lang liste over ting der skal gennemgås på dagen, bl.a.:

  • Havemøblerne skal frem fra kælderen og klargøres til en ny sæson med afvaskning og oliering.
  • Oprydning blandt cykler – cykler med rødt mærke på styret skal i kælderen med henblik på udsmidning efter en periode.
  • Gården skal fejes, buske skal klippes.
  • Generel oprydning på fællesarealerne, herunder også på loft, trapper, trappereposer og kælder. Ting uden tydelig angivelse af ejermand smides ud (vi bestiller container).
  • Opsætning af skilte med lejlighedsnummer på alle loftrum.
  • Nedtagning af lys-kæder i gården (er ordnet af Cecilie og Nick).
  • skift af pærer der mangler lys i.
  • Tjek og efterspænding af hoveddøre (for- og bagtrapper), samt smøring af låse så vi sikrer de lukker korrekt.
  • Tømme askebægre i gården.
  • Vask af affaldsbeholdere + nye klistermærker påsættes.
  • Oprydning på fælles værksted.
  • Isætning af rude på værksted.
  • Plante nye planter ved hoveddørene til gadesiden.
  • Nye planter til blomsterkasser i affaldsområdet (ordnes af Linn og Morten)
  • Og måske plante lidt blomster i krukkerne til gården

Listen opdateres løbende i takt med vi kommer i tanker om flere ting der skal løses – har du noget du vil have på listen?

Vi glæder os til at se dig!


Opdateret – info sendt til alle på mail 15. april:

Foråret er for alvor ved at komme frem fra gemmerne og vi glæder os til vores næste fælles arbejdsdag lørdag den 8. maj fra kl. 11. Vi har en lang række opgaver der skal løses, og du finder listen ovenfor

Vi bestiller igen en stor container, så vi kan bortskaffe alle de ting der skal smides ud. I den forbindelse vil vi igen minde om at fællesarealer som trapper, trappereposer og loftarealer udenfor loftrum ikke må benyttes til henstilling af ting. På arbejdsdagen vil alle disse områder blive ryddet op, og efterladte ting på fællesarealerne bliver smidt ud. Har du behov for en midlertidig opbevaring i kælder eller på loftet, så mærk tydeligt med navn og lejlighed og hvor lang tid du forventer at have brug for opbevaring.

Vi glæder os til at se jer til vores fælles arbejdsdag – benytter du dig af facebook, finder du eventen lige her.


Opdateret – info sendt til alle på mail 6. maj:

Vores fælles arbejdsdag lørdag den 8. maj fra kl. 11 er lige på trapperne, og ifølge vejrudsigten er der endda chance for godt vejr 🙂
Parkering forbudt ifm levering af container – vi får en container leveret fredag til udsmidning af ting på arbejdsdagen. Det kræver ret meget plads, så ca 17 meter parkering er afspærret på Julius Bloms Gade tættest på vores port. Har du en bil holdende dér? Vi beder dig flytte den inden fredag kl. 6:00 Læs mere
Generel oprydning – Vi minder lige en ekstra gang om at fællesarealer som trapper, trappereposer og loftarealer udenfor loftrum ikke må benyttes til henstilling af ting. På arbejdsdagen vil alle disse områder blive ryddet op, og efterladte ting på fællesarealerne bliver smidt ud. Har du behov for en midlertidig opbevaring i kælder eller på loftet, så mærk tydeligt med navn og lejlighed og hvor lang tid du forventer at have brug for opbevaring. Læs mere.
Cykeloprydning – husk at fjerne de røde strimler fra din cykel/barnevogn, da den ellers kommer i kælderen med henblik på at blive smidt ud. Læs mere
Kan du ikke deltage på selve arbejdsdagen? – Det kan jo ske for os alle. Kig på listen af opgaver og meld tilbage til bestyrelsen på mail om der er en eller flere opgaver du gerne vil stå for.
Vi ses til vores fælles arbejdsdag lørdag