Arbejdsdag 2013 og cykeloprydning

Datoen for næste arbejdsdag i andelsboligforeningen er fundet og vi glæder os til en dag sammen med naboer lørdag den 4. maj 2013 kl. 10.00 – ca. 14.00 – sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen.

I løbet af dagen er der forskellige opgaver der skal løses. Bl.a. skal gården, bedene, gårdmøblerne og grill gøres sommerklare, vi har lidt oprydning på lofterne og i kælderen, og småopgaver som opsætning af røgalarmer på alle bagtrapper.

I forbindelse med arbejdsdagen gennemfører vi igen en cykeloprydning i gården. Alle cykler i gården og i stativerne ved opgangene i Julius Bloms Gade er i dag blevet mærket med rød elektrikertape. De cykler der fortsat har det røde tape på sig lørdag den 4. maj bliver samlet sammen med henblik på at blive fjernet af politiet.

Vi slutter vores arbejdsdag sædvanen tro med velfortjent mad, drikke og hygge i godt selskab.