Tak for god indsats – Arbejdsdag 2013

Lørdag den 4. maj skinnede solen ned på os og det viste sig at være en skøn dag til vores fælles arbejdsdag. Efter at have brugt nogle minutter på den ekstraordinære generalforsamling, gik arbejdet i gang.

Resultaterne er i den grad til at få øje på, men ud over de åbenlyse forbedringer efter oprydningen i gården, blomsterne og cykelstativerne, klargøring af møblerne, er det også vigtigt at nævne oprydningen i både kælder og loft, der gør en væsentlig forskel indendøre.

Vi har nu også røgalarmer på alle bagtrapper, og kroge ved hoveddørene, så de kan holdes åbne når du skal igennem med fx. en barnevogn eller mange pakker.

I forbindelse med gård- og cykeloprydningen er alle cykler flyttet i cykelstativerne. De cykler der stadig havde rød tape på styret, er flyttet i kælderen under nr. 47, hvor de venter på at blive fjernet. Nåede du ikke at fjerne den røde tape fra din cykel, kan du finde den i kælderen, eller kontakte bestyrelsen hvis du ikke har adgang til kælderen.

Tak til alle fremmødte for en god og effektiv arbejdsdag – sikke et smukt resultat! 🙂