Sensommerloppemarked

LoppemarkedBestyrelsen har modtaget en henvendelse fra en af vores nabo-andelsboligforeninger:

Kære boligforeninger i Stefansgadekvarteret

I bestyrelsen i A/B Hellebækgård har vi fået en, synes vi selv, god idé.

Vi har i flere år holdt loppemarked den sidste lørdag i august. Det gør vi igen i år. Men i år kunne vi godt tænke os, at andre foreninger i kvarteret sprang med på vognen. Vi er blevet inspireret af “store loppemarkedsdag” på Østerbro, hvor mange foreninger holder loppemarked i deres gårde samme dag. Det betyder, at man kan gå fra gård til gård, og at der kommer besøgende/kunder fra andre steder i byen.

Vi ser en mulighed for at vi, om ikke i år, så med tiden, kan skabe en tilsvarende tilbagevendende begivenhed i vores kvarter. Det kunne også bidrage til at knytte boligforeningerne tættere sammen, så vi også i andre henseender kan trække på hinandens erfaringer og ideer.

Vi opfordrer jer, der har mod på ideen til at stable et loppemarked på benene i jeres forening d. 29. august. Jo flere loppemarkeder, des mere liv bliver der i gaderne på netop denne dag. Skriv til os, hvis I er med på ideen, har spørgsmål eller andre ideer.

Vi ses forhåbentlig til sensommerloppemarked i kvarteret!

Venlig hilsen

Peter og Katrine
Bestyrelsen A/B Hellebækgård

Har du lyst til at stå for at stable et loppemarket på benene i vores gård, kan du sende os en mail – vi samler henvendelserne sammen og videregiver kontakten internt og til A/B Hellebækgård i begyndelsen af august.