Adgang til gård – nøglebestilling

Som beskrevet i tidsplanen for altanprojektet vil der i perioden fra 26. september til 17. oktober arbejdes på altanerne i JBG 43. OPDATERING: altan.dk er forudfor tidsplan og derfor er lukkes der for adgang allerede tirsdag den 19. september. Det betyder at der i den periode ikke er muligt at få adgang til gården via vores port, da der vil stå en lift til arbejdet til altanerne i JBG 43 og spærre porten fra gård-siden.

Al trafik ind og ud af gården i den periode skal derfor ske via porten i Husumgade. Udgang fra gården kræver ingen nøgle, men har du brug for at din cykel/barnevogn/ladcykel skal kunne komme ind i gården i denne korte periode, kan du bestille en låne-nøgle til naboejendommens port.  Har du brug for at låne en nøgle, skal du sende en mail til bestyrelsen om dette senest fredag den 15.
september.

Affaldscontainerne vil blive placeret inde i porten i den korte periode og adgang til disse skal ske fra Julius Bloms Gade.