Forberedelse af gård til materialer til altanprojekt

Som du kan læse i orientering om altanprojektet bliver vores gård en del af byggepladsen. I den forbindelse er der behov for skabe plads til byggemateriale mm. ved at vi alle rydder lidt op i gården.

Derfor bedes alle om at flytte cykler, barnevogne, legetøj mm væk fra muren senest lørdag den 5. august. Cykler mm. kan anbringes i cykelstativerne. Er der ikke plads i cykelstativerne, skal de stilles helt over til naboejendommen eller i stativerne ud på gaden. Der er trængsel i cykelstativerne, derfor kan cykler der ikke bruges ofte med fordel stilles i kælderen. Din systemnøgle giver dig adgang til kælderen via nedgang fra nr. 47

Lørdag den 5. august kl. 11 mødes vi for at fjerne havemøbler og krukker og fjerne planter fra de 4 fire sten-kummer mellem 43 og 47, der fjernes i forbindelse med altanprojektet. Kummerne mellem 47 og Stefansgade 31 bliver.

Cykler der endnu ikke er fjernet langs muren eller ved affaldsområdet vil også blive flyttet til cykelstativerne eller over til naboejendommen, afhængig af hvor der er plads.

Vi tager meget gerne imod din hjælp – jo flere vi er des hurtigere går det. Vi ses lørdag den 5. august kl. 11.