Opdatering på varmen januar 2021

Det er blevet koldere og det betyder at vores anlæg arbejder på at tilpasse sig udendørs temperaturerne. Generelt vil man opleve at især gulvvarmen er langsom til at indstille sig.

Desværre oplever vi også at der igen er problemer rundt omkring, især i lejlighederne øverst oppe og varmeapparater der ligger på strenge længst væk fra centralen. På fredag den 8. januar 2021 vil der således blive lukket for varmen om formiddagen ifm arbejde i varmecentralen, der forhåbentlig kan afhjælpe problemet.

Vi vil bede dig om hurtigst muligt at sende os en mail med tilbagemelding på varmesituationen efter weekenden er overstået, hvor du fortæller os om du oplever problemer eller ej. Hvis du har problemer, må du gerne specificere om det drejer sig om varmeapparater mod gadesiden eller mod gårdsiden, eller om det er gulvvarmen der driller. Du må også meget gerne sende os en besked hvis alt er OK. Husk at inkludere din adresse. Vi sender en samlet melding til VVS for videre arbejde og problemløsning.

Det er en træls situation at nogle oplever problemer med varmen, og vi håber på at det bliver løst hurtigst muligt. Du kan evt forsøge at tjekke om der er luft i din radiator.