Tid til varmetjek 2016

Det er blevet koldere og inden vi ser os om får vi brug for varmen fra radiatorerne for alvor. Det er meget almindeligt at radiatorerne lige skal have en hjælpende hånd, inden de varmer, derfor er det vigtigt at du udlufter radiatorerne og løsner stiften i termostaten.

Udluftningsnøgler på række
Udluftningsnøgler

Skulle du savne en udluftningsnøgle, finder du én i værkstedet, på én af hylderne i reolen.

Vi har lavet et par videoer om hvordan du udlufter dine raditatorerne og hvordan du løsner stiften i termostaten.

Skulle du stadig opleve problemer med varme i radiatorerne hører vi gerne fra dig per mail inden 26. oktober, så vi kan have en samlet bestilling til vores VVS’er. Du må gerne beskrive hvilke radiatorer der er problemer med.

En tanke om “Tid til varmetjek 2016”

  1. Jeg kunne ikke finde en udluftningsnøgle i kælderen, så jeg vil gerne låne en sådanne snarest muligt.

    Christian – nr. 47 st.

Der er lukket for kommentarer.