Affald når adgang til gården via porten er spærret

Fra tirsdag den 19. september frem til ca. 10. oktober er det ikke muligt at få adgang til gården via vores port, da der vil stå en lift til arbejdet til altanerne i JBG 43 og spærre porten fra gård-siden.

Affaldscontainerne vil blive flyttet til at stå inde i porten mandag den 18. september om aftenen, sådan at de kan tømmes fra Julius Bloms Gade.  Pladsen i porten er begrænset, så vi forsøger at få plads til de containere der typisk er mest behov for.

Du skal ligeledes benytte adgangen fra Julius Bloms Gade når du skal aflevere dit affald.

Al trafik ind og ud af gården i den periode skal ske via porten i Husumgade. Udgang fra gården kræver ingen nøgle, men har du brug for at din cykel/barnevogn/ladcykel skal kunne komme ind i gården i denne korte periode, kan du bestille en låne-nøgle til naboejendommens port senest den 15. september.